Cellphonesguide.net
Login or Register to remove ads! You're browsing our forum and website as a Guest meaning you can only see a portion of the forum in read-only mode.
Android Android Games iOS iPhone Samsung Galaxy Google Pixel OnePlus Huawei Xiaomi
Discord Social FB Group Games Ask a Question Apps

Caracteristici iPhone 5!

telplaza07

Caracteristici iPhone 5!
« on: August 21, 2014, 01:06:25 AM »
Un design remarcabil de subţire care lasă loc pentru un ecran mai mare şi un cip mai rapid. Conexiuni ultrarapide care nu sacrifică durata de viaţă a bateriei. Căşti complet noi proiectate să aibă un sunet perfect şi să se potrivească confortabil. Atât de mult a fost pus în noul iPhone. Ca tu să poţi obţine şi mai multe de la el.

Subțire, rafinat și foarte capabil.
E greu de crezut că un telefon atât de subţire poate oferi atât de multe funcţionalităţi: un ecran mai mare, un cip mai rapid, conectivitate de ultimă generaţie, o cameră iSight de 8 MP şi multe altele. Toate acestea într-o carcasă elegantă din aluminiu, concepută şi fabricată la un nivel de precizie fără precedent. iPhone 5 are o grosime de doar 7,6 milimetri şi cântăreşte doar 112 grame.1 Adică e cu 18% mai subţire şi cu 20% mai uşor decât iPhone 4S. Singura modalitate de a realiza un astfel de design este să iei în considerare (şi să reconsideri) fiecare detaliu în parte — inclusiv detaliile pe care nu le vezi.

Ecran mai mare, mai multe de văzut.
Oricine poate să facă un ecran mai mare de smartphone. Dar dacă îl măreşti doar de dragul dimensiunii, o să obţii un telefon supradimensionat, incomod şi greu de folosit. iPhone 5 are un ecran de 4 inchi care este conceput aşa cum trebuie: este mai mare, dar are aceeaşi lăţime ca şi iPhone 4S. Astfel că orice ai făcut întotdeauna cu o singură mână — să scrii la tastatură, de exemplu — poţi să continui să faci cu o singură mână. Pe un spaţiu mai mare, care îţi permite să vezi mai mult din fiecare pagină web. Mai mult din căsuţa ta poştală. Mai multe evenimente în calendarul tău. Chiar şi mai multe aplicaţii în Ecranul principal.
E și mai vibrant.

Acesta nu este doar un ecran mai mare. Este un ecran Retina mai mare. La 326 pixeli pe inch, are o densitate a pixelilor atât de ridicată încât ochiul tău nu poate distinge pixelii individuali. Şi pe cât de uimitor e ecranul Retina pe iPhone 4S, acest ecran îţi oferă cu 18% mai mulţi pixeli, la o rezoluţie impresionantă de 1136x640. Şi culorile sunt îmbunătăţite, cu o saturaţie a culorii cu 44% mai mare decât înainte. Astfel încât cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le citeşti, imaginile pe care le vezi şi aplicaţiile pe care le iubeşti arată şi se comportă incredibil de intens şi natural. Pentru divertisment de zile mari, iPhone 5 îţi permite să urmăreşti videoclipuri HD widescreen în toată splendoarea lor, fără bandă neagră.

iPhone 5 este cu aproape 9 milimetri mai înalt decât iPhone 4S, dar are aceeaşi lăţime. Aşa că este la fel de uşor de tastat cu o singură mână.


Conectivitate celulară şi wireless de ultimă generaţie.
iPhone 5 este compatibil cu şi mai multe reţele din toată lumea. Acestea includ reţele precum HSPA, HSPA+ şi DC-HSDPA. Navighează, descarcă şi fă streaming de conţinut la viteze ultrarapide. Conectivitatea wireless în bandă dublă 802.11n accelerează şi experienţa ta Wi-Fi — până la 150 Mbps.2


Mai multe pe detalii pe site-ul oficial http://www.apple.com/ro/iphone/features/




--
Referinte: http://www.apple.com/ro/iphone/